Ett annorlunda blombud

Vi skapar högkvalitativa blombud med hjälp av särskilt utvalda material- och färgkombinationer som passar alla nutida hem.

Som sagt, ett annorlunda blombud

Våra blommor paketeras direkt vid leverans och skickas därefter ut till dig. Det betyder i praktiken att vi förkortar kedjan, vilket ger fler vasdagar i ditt hem. Typiskt bra sätt att konsumera blommor på, tycker vi.

En ny upplevelse

Att arrangera blommor ska vara enkelt och inspirerande. Vi levererar blommor som lösa stjälkar direkt till din dörr, särskilt utvalda av vår florist Anna. Resten fixar du. Arrangera blommorna i din favoritvas eller i flera små. Behöver du inspiration? Inga problem. Vi har en massa tips som vi gärna delar med oss av 🙂

Möt Anna

Vår grundare, Anna, tröttnade på kontorsarbetet och tog fram Florescent. Hon ville vara mer hands on-kreatör och saknade samtidigt ett modernt sätt att konsumera blommor på. Det visade sig ganska snart att hon inte var ensam. Fler i hennes omgivning efterfrågade Florescents produkt.
Och här är vi nu.

POP-UPS

Utöver våra produkter på florescent.se har vi pop-up försäljning på olika caféer/butiker i Stockholm. Vi har figurerat på bland annat Café Pascal, Paloma Matcafé och Grandpa.

Samarbeten

Vi gör även samarbeten på Instagram.
Vi anordnar workshops och är ständigt på jakt efter nya samarbeten.

Har du något spännande på gång?
Kontakta oss gärna på customer@florescent.se

Välkommen till Florescent!

Blombud