Veckans bukett signerad Ida Lauga

blombud idag

Låt oss presentera veckans bukett i samarbete med inredningsstylisten, Ida Lauga.

Ida är en person som inspirerar oss på Florescent väldigt mycket. Hon är otroligt skarp i sitt yrke som inredningsstylist. Likväl en varm, öppen & cool person som sprider mycket energi och är inledningen på någonting stort här på Florescent. Nämligen kvinnor i våran omgivning som inspirerar och bara osar av kreativitet. Kolla in hennes Instagram för mer inspiration.

Idas bukett är en blandning av två olika småblommiga Rispar, brudslöja och vita nejlikor, tillsammans skapar dessa blommor en härlig volym i buketten och skapar ett vackert kluster. Dessutom har buketten väldigt hållbara blommor och kan stå i din vas länge. Rispen & Brudslöjan kan du även torka och låta stå länge.

Läs vår intervju med Ida här nedan.

blombud idag

Du jobbar som inredningstylist, vad är det viktigaste att tänka på när det kommer till användandet av blommor i ditt jobb?

– Jag tror egentligen inte att jag använder så mycket blommor i mitt jobb, alltså älskar blommor, men viktigt att det känns som att de har ett syfte och är 100% rätt. Inte bara för att. Jag vill att de ska fylla ett syfte i färg och form, som ett vackert objekt eller konstverk.

Det första du skulle tipsa våra kunder på Florescent hur man inreder med blommor? 

– Jag tycker det är så fint när blommor får göra ett riktigt statement, en stor bukett mitt i ett rum, en vacker gren på badkarskanten eller en härlig yvig krans mitt på köksväggen. Hellre stort och koncentrerat än strössel. 

blombud idag

Vi har tillsammans med dig tagit fram en bukett i en och samma färg, vad har du för tankar kring det?

– Jag älskar att leka med färg, och tycker det är så fint att göra stora buketter av samma blomma eller en ton-i-ton, fint med vitt i ett vitt rum eller leka med kontrasten som helt gult mot knallblåa lakan:)

blombud idag

Vilka är dina favoritblommor?

– Jag älskar hundkex! Finns inget bättre än tiden när hundkexen växer vilt och man kan dra med sig stora buketter efter en vanlig föris-lämning. Hundkex var den första blomman jag tatuerade på ryggen, jag har även en prästkrage och en Linnéa (för min bästis Linnéa). Det finns ett projekt där om en blommig rygg, vi får se hur det slutar!

Du kan är prenumerera på våra buketten här.

Foto: Ida Lauga & Anna Wedin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *